Beschem je huid na verbranding en brandwonden

Brandwonden en verbranding

Deze week stelt Bio2YouNL een aantal producten centraal, die helpen tegen de schadelijke gevolgen van zonnebrand, verbranding en huidirritatie bij hitte. Een aantal stoffen die perfect zijn voor het snel herstellen van zonnenbrand en brandwonden zijn

Panthenol pro vitamine B5

Het heeft een goede vocht retentie en heeft een gladmakend effect op de huid en de haren. Het bevordert de celdeling en voorkomt irritatie. Verbetert en verhoogt het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Het wordt gebruikt voor de behandeling van zonnebrand, lichte verbrandingen en kleine huidaandoeningen. Het verbetert de hydratatie, vermindert jeuk en ontstekingen van de huid, versnelt en verbetert genezing van wonden epidermis.

Aloë Vera
Wordt gebruikt voor het helen van wonden, is tegen zonnebrand, verbranding en voor huidverjonging.

Kamille
Uitwendig wordt het door zijn ontstekingswerende, ontsmettende, jeukstillende en wondhelende werking gebruikt bij tandvleesontsteking, aambeien, jeuk, allergische uitslag, kleine wonden, doorligwonden, tepelkloven en droge, ruwe, schrale huid. Deze stoffen komen voor in de Bio2You Duindoorn crème met Phanthenol en is uitermate geschikt om in deze periode te gebruiken.

Verzorgende duindoorn crème met panthenol

Biologische voedende duindoorn créme met Panthenol

Deze crème hydrateert, verzacht en voedt de huid en geeft een uitzonderlijke bescherming door de antioxidante werking. Het bevat Duindoorn olie, panthenol provitamine B5, aloë vera en kokosolie.

Kostbare Duindoorn olie van gecertificeerd biologische oorsprong verbetert de microcirculatie, geeft bescherming tegen veroudering, is ideaal voor regeneratie en hydratatie van de huid en herstelt na blootstelling aan de zon.

Panthenol provitamine B5 verbetert en verhoogt het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Het kalmeert en gaat irritatie tegen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van zonnebrand, lichte verbrandingen en kleine huidaandoeningen. Het verbetert de hydratatie, vermindert jeuk en ontstekingen van de huid, versnelt en verbetert de genezing van wonden aan de oppperhuid.

Aloë Vera wordt gebruikt voor het helen van wonden en voor huidverjonging.

Kokosolie zorgt ervoor dat de huid glad en gezond wordt. Het is bijzonder geschikt voor droge en geïrriteerde huid. Veroorzaakt geen irriterende reactie en bedekt de huid met een natuurlijke beschermlaag. Revitaliseert de huid in geval van krassen, blauwe plekken en roodheid en bevordert de celregeneratie. Kokosolie voorkomt uitdroging en schilfering van de huid, het helpt ook bij het voorkomen van voortijdige veroudering en degeneratieve ziekten als gevolg van de bekende antioxiderende eigenschappen.

Kamille-extract verzacht en kalmeert de huid.

Breng een kleine hoeveelheid aan en masseer zachtjes in de ochtend en avond of op elk moment gedurende de dag. Laten intrekken voor het aanbrengen van make-up. In het geval van een droge huid raden wij u
Bio2You Omega 3-6 Serum onder de crème aan.

Deze crème is vrij van alcohol, kleurstoffen en dierlijke bestanddelen.

Micelar Water

Zachte gezichtsreiniger met rustgevende groene thee, panthenol en duindoorn extract, geschikt voor dagelijks gebruik.Verwijdert make-up en vuil, hydrateert en brengt de gevoelige huid in balans. Kan ook als gezichtsreiniger in de ochtend gebruikt worden. Niet afspoelen.

Dit product bevat:

Duindoorn
Verbetert de microcirculatie, geeft bescherming tegen veroudering, ideaal voor regeneratie en hydratatie van de huid, herstel na zonnebad.

Panthenol 
Verbetert en verhoogt het vermogen van de huid om vocht vast te houden; kalmeert en gaat irritatie tegen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van zonnebrand, lichte verbrandingen en kleine huidaandoeningen. Het verbetert de hydratatie, vermindert jeuk en ontstekingen van de huid, versnelt en verbetert genezing van wonden epidermis.

Groene thee 
Groene thee is echt een extraordinaire superfood.
Het helpt de huid tegen UV-beschadiging te beschermen en kan beschadiging van de huid en rimpels voorkomen. Groene thee blijkt 200 keer krachtiger te zijn dan vitamine E tegen vernietiging van de huid door de schadelijke vrije radicalen. Vrije radicalen reageren met gezonde cellen in het lichaam. Het aantal vrije radicalen verminderen vermindert de schade waardoor rimpels vervagen en andere tekenen van veroudering verminderen.

Dit product is vrij van alcohol, parabenen en SLS, bevat geen dierlijke ingredienten, is dierproefvrij.

Miceler water
Verzorgend gezichtsmasker met drakenbloedboom hars

Nutritive gezichtsmasker

Drakenbloedboom hars
Drakenbloedboom hars herstelt de problematische huid, kalmeert de roodheid, hersteld verbranding en verhoogt het huidcomfort.

De verwijzing naar drakenbloed komt van de Romeinen. Als de bast wordt ingesneden of de bladeren worden gekneusd, scheidt de plant een roodachtig hars uit. Zij geloofden dat dit het bloed was van Europese draken, vandaar de naam drakenbloed. Naast zijn religieuze en magische belang is de ‘drakenboom’ ook van wezenlijk belang voor de medische wereld. De drakenbloedboom bevat stoffen, die ingezet kunnen worden in de strijd tegen kanker. Denk daarbij bijvoorbeeld aan cytostatica tegen leukemie. Met name de icogenine werkt celdodend bij chronisch myeloïde leukemie of CML. Maar ook andere stoffen uit de ‘drakenboom’ worden onderzocht op hun werking tegen kanker.

Dit product is vrij van alcohol, parabenen en SLS, bevat geen dierlijke ingredienten, is dierproefvrij.

Bron:
https://tenerifeconnect.be/drakenbloedboom/

Direct naar de winkel? https://bio2you-nl.nl/winkel