Bio2You is een van de beste cosmeticamerken voor natuurlijke verzorgingsproducten.

Het team van Bio2You presenteert met trots duindoorn producten van hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs die worden gekenmerkt door de genezende kracht van de natuur en oude Tibetaanse kennis.

Duindoorn naam plant: Hippophae rhamnoides tweehuizige struik Hoe ziet de Duindoorn er uit?

Bio2You duindoorn is een natuurlijk, organisch assortiment van huidverzorging- en gezondheidsverzorgingsproducten. Door onze unieke producten van hoogwaardige kwaliteit regelmatig te gebruiken kunt u de manier waarop u er uitziet en u zich voelt verbeteren. Al onze producten zijn natuurlijk en bevatten geen alcohol, geen kleurstoffen, geen parabenen, geen SLS en geen dierlijke bijproducten. Bio2You is dierproefvrij! Bio2You is niet verkrijgbaarbaar bij de drogist, maar wel in de schoonheidssalon.

OVER ONS

Het Bio2You-team bestaat uit de allerbeste specialisten onder de cosmeticamerken uit de branche die buitengewone producten ontwikkelen. Wij werken op verantwoorde wijze om de kracht die “Moeder Natuur” ons schenkt te versterken door middel van deze kostbare duindoornbessen. Alle leden van het Bio2You-team zijn rechtvaardig en toegewijd en brengen dit natuurlijke duindoornproduct op de best mogelijke wijze bij u thuis!

In Nederland is Brenda de importeur, zij is van origine schoonheidsspecialiste en huidtherapeute en heeft zelf 23 jaar meerdere schoonheidssalons gehad. Zij is Stivas gediplomeerd en heeft ook bij Lya Choosman te rotterdam de CIDESCO opleiding gedaan. Door haar passie voor huidverzorging in combinatie met duurzaamheid, milieu en tegengaan van dierenleed is zij tot het importeren van Bio2You gekomen.

Brenda Leijting
Brenda Leijting

MISSIE

Bio2You geeft je de mogelijkheid jezelf te verzorgen op een verantwoorde manier. De beste natuurlijke verzorging in cosmeticamerken die je mooi maakt en laat stralen. Bio2You biedt gezichts- en lichaamsverzorging en gezondheidsproducten voor dames en heren van alle leeftijden. Een verzorging zonder schadelijke stoffen en zonder dierlijke ingrediënten.

Op een prijsbewuste en natuurlijke manier geven we je een unieke en persoonlijke service. Met de natuurlijke uitstraling, de frisse jonge kleuren en de gunstige prijs van de producten in de winkel is de drempel laag voor klanten om naar binnen stappen. Bio2You is via schoonheidssalons, massage salons, pedicures e.d. te verkrijgen en via onafhankelijke zelfstandige verkopers.

VISIE

Bio2You wil het gebruik van organische cosmetica vergroten, gebruik maken van de kracht van de natuur zonder dierenleed. De uitstraling van Bio2You is fris, natuurlijke geuren, jeugdig en kleurrijk. Door cosmetica zonder schadelijke stoffen te gebruiken verbetert je gezondheid en de vitaliteit van je lichaam. De huid wordt strakker en de rimpels worden minder. Het afweersysteem wordt verhoogt waardoor huidproblemen verminderen. Je voelt je energieker.

Kwaliteit, service en laagdrempeligheid zijn essentiële elementen van het Bio2You concept. De persoonlijke communicatie is voor Bio2You een onderscheidende succesfactor.

Een percentage van de opbrengst schenkt Bio2You Nederland jaarlijks aan organisaties zoals PETA. (People for the Ethical Treatment of Animals) Wij vinden het belangrijk dierenleed te helpen verminderen en richt zich op de vier gebieden waar de grootste aantallen dieren gedurende de langste tijd het meest intens lijden. Dit zijn de vee-industrie, de kledingbranche, de proefdierlaboratoria en de amusementssector.

HET WONDER VAN DE NATUUR

De kostbare duindoornbes groeit in een extreem bar klimaat en bevat veel krachtige voedingsstoffen, waardoor oude culturen de duindoorn eeuwenlang als wonderfruit zagen. De duindoorn werd voor medische doeleinden gebruikt vanwege zijn grote genezende kracht en celregenererende eigenschappen. Naast gezondheidsvoordelen voor de mens verbetert de duindoorn ook de gezondheid van de omgeving waarin hij groeit. Omdat zijn uitgebreide wortelsysteem zelfs zandgronden kan verbinden, voorkomt de duindoorn water- en winderosie op hellingen en in open gebieden. Hij is tamelijk bestand tegen droogte en vorst, verdraagt zoute bodems en lage temperaturen en kan verschillende pH-gehaltes in de bodem weerstaan.

Disclaimer: Deze beweringen zijn niet geëvalueerd door de FDA of andere Europese autoriteiten. Dit productassortiment is niet bedoeld om ziekten of symptomen te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.